Manicure

Niets moet, alles kan!
manicure (1)
Manicure standaard

Bij deze behandeling worden uw nagels in vorm gevijld, worden de nagelriemvliesjes verwijderd, de nagels gepolijst en uw nagelriemen verzorgd met nagelriemolie. Ter afsluiting krijgt u een lekkere handcrème op om ook uw handen te verzorgen.

spa-manicure-1
Manicure extra

Bij deze behandeling krijgt u naast de standaard manicurebehandeling een handscrub en een handmasker.Scrub verwijdert de dode huidcellen op een milde wijze en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

 

De bloedsomloop wordt gestimuleerd door de kleine korreltjes in de crème.
De crème herstelt de vochtbalans en heeft een rijke samenstelling.
De behandeling zorgt ervoor dat je handen zachter aanvoelen waardoor schrale handen tot de verleden tijd behoren.

 

Het handmasker bevat olie die de huid versoepeld en beschadigingen zoals kloven hersteld en de droge huid voedt. Het bevordert de genezing van wondjes, werkt verzachtend en ontstekingwerend.

paraffine_blog-620x273
Manicure de luxe

Deze behandeling omvat alles wat u bij de manicure de luxe krijgt met daarbij een paraffinebehandeling.De paraffine word als eerste opgewarmd in het paraffine bad. Als dit op een aangename temperatuur is gekomen worden de handen met handcrème gemasseerd en 3 maal ondergedompeld in het bad.

 

Wanneer u de handen weer uit het bad haalt, stolt de paraffine.
De handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte moet vasthouden. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken.Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken.

 

Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.Paraffine zorgt ook voor een lichte diepte reiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien. Het is een ideale verwennerij in de koude winterdagen! Na 10 minuten intrekken wordt de paraffine als een handschoen van de hand verwijderd.