Gebruiksaanwijzing

Niets moet, alles kan!
handennagels41
Gebruiksaanwijzing kunstnagels

-Acryl is pas na 48 uur volledig uitgehard. Wees dus de 1e 2 dagen voorzichtig met stoten en harde voorwerpen. Gel is volledig uitgehard na de behandeling.

 

-Gebruik dagelijks 2x nagelriemolie en 2x per dag een goede handcrème om de kunstnagels en uw nagelriemen mooi en in conditie te houden. Ook is de kans dan kleiner dat er lucht onder de nagels komt.

 

-Gebruik handschoenen bij het schoonmaken met bijtende middelen zoals ammonia, spiritus en anti-kalk middeltjes om te voorkomen dat de acrylnagels oplossen en loslaten. Gebruik ook bij het afwassen handschoenen. Ook grote hoeveelheden en lange tijden weken in water (lang in bad bijvoorbeeld) kan de oorzaak zijn van het loslaten van de nagels.

 

-Probeer onnodige druk op uw acrylnagels te voorkomen door zo veel mogelijk gebruik te maken van de zijkanten van uw vingers.

 

-Voorkom het breken van uw nagels. Gebruik uw nagels niet als een stuk gereedschap. Wanneer u iets wilt openen gebruik dan gewoon een vork, schaar of dergelijke. Uw nagels zijn geen gereedschap!

 

-Als u uw nagels lakt, gebruik nagellak remover zonder aceton om dit weer te verwijderen. Aceton lost namelijk uw kunstnagels op.

 

-Gebruik nooit een nagelknipper om de kunstnagels in te korten. Deze kunnen dan barsten en bovendien is het slecht voor het behoud van de natuurlijke nagel. Vijl ze wat korter met de daarvoor bestemde vijlen. Deze zijn ook bij mij te koop.

 

-Maak op tijd een afspraak voor een nabehandeling. Dit voorkomt scheuren of afbreken van de nagels. Uw nagels groeien namelijk onder de tip gewoon mee.

 

-Verwijder de kunstnagels nooit zelf. Als u dit zelf doet beschadigt u de natuurlijke nagel en worden ze dunner.

 

-Ga niet plukken, bijten of trekken de nagels. Hierdoor kan er lucht onder het product komen en het verkort de levensduur van de nagels.
Alleen als deze ‘’regels’’ worden opvolgt kan ik een week garantie geven op kunstnagels.

stress
Oorzaken van loslatende nagels

-Medicijnen zoals anti-depressiva en bloedverdunners evenals een narcose (minder dan 3 maanden geleden)

 

-Hormonale veranderingen in het lichaam zoals een zwangerschap, zwaar menstrueren of overgang.

 

-Stress

flickr-artist-in-doing-nothing
Oorzaken vergeling van de nagels

-Roken

 

-Zonnebank en zonnebankproducten

 

-Zelfbruinende lotions en lotions met caroteen (het oranje uit worteltjes), bieten(sap), kerrie en paprikapoeder, gekleurde voedingsmiddelen zoals paprika.